Sierpoorten

Sierpoorten

Met het plaatsen van sierpoorten bakent u niet alleen uw terrein op een effectieve manier af, het verfraait ook de aanblik van uw woning. Er is op het gebied van sierpoorten heel veel mogelijk. Hier vindt u specialisten die graag met u meedenken en uw ideeën met veel vakmanschap ten uitvoer brengen. We geven u alvast een indruk van wat er mogelijk is!

Houten sierpoorten

Een geliefde materiaalsoort voor een sierpoort is hout. Hout geeft een natuurlijke en warme uitstraling. Houten sierhekken staan heel mooi bij landelijke woningen. Met een houten sierpoort kunt u een mooi rustiek effect creëren, maar hout kan ook heel chique staan. De houtsoorten die gebruikt worden voor sierpoorten zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor u er weinig onderhoud aan hebt. Het is ook mogelijk om hout te verven in elke gewenste kleur.

Klassieke sierpoorten

Het is ook mogelijk om met een sierpoort de klassieke uitstraling van uw woning te benadrukken. Klassieke sierpoorten worden meestal gemaakt van metaal. Er zijn allerlei vormen en patronen mogelijk, evenals sierpoorten met een open of gesloten structuur. U kunt er ook voor kiezen om verschillende materialen als, hout, metaal of aluminium te combineren. De klassieke poorten zien we niet alleen terug bij oudere woningen, maar ook steeds meer mensen met een moderne nieuwbouwwoning kiezen voor deze klassieke touch.

Moderne sierpoorten

Onder moderne sierpoorten vallen poorten met een strak design. Deze poorten staan prachtig bij allerlei soorten woningen. Bij moderne nieuwe woningen benadrukt het de moderne stijl. Maar ze kunnen ook juist een mooi contrast bieden bij een oudere of landelijke woning. Moderne sierpoorten kunnen gemaakt worden van allerlei materialen als staal, aluminium of hout. Hoewel voor sierpoorten vaak kleuren als zwart, grijs, bruin, groen of wit wordt gekozen, kunt u ook eens een heel andere kleur kiezen.

Tijdloze sierpoorten

Onze experts op het gebied van sierpoorten kunnen u ook voorbeelden van tijdloze sierpoorten voorstellen. Deze poorten passen bij alle soorten woningen en u raakt er niet snel op uitgekeken. Hebt u er ook al eens aan gedacht om uw sierpoort te automatiseren of te voorzien van een video-installatie? Neem hier direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Onze experts zullen u vast kunnen inspireren en u uitstekend van dienst kunnen zijn met het ontwerpen, vervaardigen en monteren van uw sierpoorten.

Offerte hekwerk aanvragen