Gerealiseerde projecten

Hekwerk project 1
Traditioneel hekwerk met karakter
Dit bewijst dat een spijlenhekwerk niet altijd saai en degelijk hoeft te zijn. Met een sierlijke afwerking heeft u een sterke en mooie afrastering.
Sierpoort
Sierpoorten
Wanneer u een sierhekwerk heeft hoort daar natuurlijk een mooie poort bij. De afmetingen variëren per hekwerk. Alle vormen en kleuren zijn mogelijk.
Gaashekwerk
Gaashekwerk
Deze soort hekwerk zien we erg veel terug in Nederland. Gaashekwerk is sterk gaat jarenlang mee. Het is leverbaar met en zonder bovenbuis.
Sierhekwerk
Sierhekwerk op maat
Prachtige sierhekwerken worden bij ons handmatig en in onze eigen werkplaats geproduceerd. Mooi voor bijvoorbeeld de afwerking van uw woning.
Dubbelstaafmatten
Dubbelstaafmatten als hekwerk
Dit type hekwerk staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Dubbelstaafmatten worden steeds vaker toegepast bij bijvoorbeeld sportaccommodaties.
Offerte aanvragen
Kunnen wij u van dienst zijn?
Heeft u een hekwerk project gezien waarin u geïnteresseerd bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Houten hekwerk
Hout zorgt voor karakter
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor houten hekwerken. Het zorgt voor een prachtige karakteristieke sfeer in en rondom uw tuin.
Gaas afrastering
Afrastering door gaas
Een simpele maar effectieve manier om uw terrein af te schermen kan door gaas te gebruiken. Deze afrastering is makkelijk te bevestigen.
Balkon hekwerk
Veiligheid voor uw balkon
Een balkon is prachtig, maar dient wel van goed hekwerk te beschikken voor de veiligheid. Wij leveren zowel houten als metalen balkon hekwerken.